Ahlatlı Kadınlar Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi.

Ankara’da Türkiye Milli Botanik Bahçesi yerleşkesinde gerçekleştirilen programa 120 Ahlatlı kadın katılım sağladı.
AKEV Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU hemşehrilerimizin birlik ve beraberliği için biraraya gelmelerinin ve bu konuda kadınların öncülük ve örnek teşkil etmelerinin son derece etkili ve önemli olduğunu belirtti.
Bu güzel başlangıç sonrasında;Ahlatlı ve Ahlatı seven kadınların biraraya geleceği farklı etkinlikler gerçekleştirilecek.
Programa katılan bütün hemşehrilerimize ve faaliyetin gerçekleştirilmesinde yoğun çaba harcayan başta Aynur Telli ve Ebru Bayındır olmak üzere AKEV yönetim kuruluna teşekkür ederiz.