Ahlatlı hemşehrimiz Metin AKÇINAR’a ziyaret.

Hemşehrimiz Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı heyeti Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Dairesi Başkanı hemşehrimiz Sayın Metin AKÇINAR’ı ziyaret etti.
Sayın AKÇINAR”ı ziyarette; yeni görevinin hayırlı olması dilekleri iletilerek AKEV tarafından gerçekleştirilen faaliyetler ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Sayın AKÇINAR: bu tür çalışmalarda da ilgili kamu kurumlarının Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı’na gereken desteği vereceğini belirtti.
Yapılan ziyaret sonrasında Vakıf Başkanı ŞEREFOĞLU, Sayın AKÇINAR’ı 22 Mayıs 2022 yapılacak olan Genel Kurula davet ederek, Ahşap el yapımı Emir Bayındır Kümbetini ziyaretin anısına hediye etti.