Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı heyeti Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Sayın Bilal ŞENTÜRK’ü ziyaret etti.

2007-2010 yılları arasına Ahlat Kaymakamlığı görevinde bulunan Ahlat’ın “gönül dostu” Sayın ŞENTÜRK’ü ziyarette; yeni görevinin hayırlı olması dilekleri iletilerek AKEV tarafından gerçekleştirilen faaliyetler ile yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Sayın ŞENTÜRK, Ahlat ile ilgili Cumhurbaşkanlığı himayelerinde yürütülen faaliyetlerden söz ederek AKEV ve diğer sivil toplum kuruluşlarının aktif olarak bu çalışmaların içerisinde ve tamamlayıcısı olması gerektiğini ifade etti.
Ziyarette AKEV tarafından yürütülen “Anadolu’nun Kapısı Ahlat” fotoğraf sergisi, “Hatıralarımla Ahlat” sözlü tarih belgeseli projeleri ile bilgiler verildi ve Sayın ŞENTÜRK: bu tür çalışmalarda da ilgili kamu kurumlarının Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı’na gereken desteği vereceğini belirtti.