AKEV (Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Vakıf Kurucusu ve aynı zamanda Onursal Üyemiz Yunus ENSARİ’yi kendi ofisinde ziyaret etti.

AKEV’in kurulmasında büyük emek veren ve Vakfın faaliyetlerini yürüttüğü taşınmazını bağışlayan Sayın Ensari’ye şükranlarımızı sunarız.

Söz konusu ziyarete, Ercan Ensari ve Gürcan Ensari’de eşlik etti.

Ziyaret esnasında, AKEV Başkanı Sadık Şerefoğlu; Vakıf Onursal Üyemiz Yunus Ensari’ye Vakfın faaliyetlerini anlattı.

Bu bağlamda;

Başkan Şerefoğlu, Yunus Ensari ile görüşmede Vakıf gençlik kollarının kurulduğunu, her geçen gün Vakfa gelen gençlerin sayının arttığını belirterek, etkinliklerde Taurus AVM’den de yararlanılacağının önemli olduğunu açıkladı. Yeni Vakıf binası ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Başkan ŞEREFOĞLU; Sayın Ensari’ye 2017 Şubat ayı içerisinde Ankara’da gerçekleştirilmesi planlanan Ahlat Gecesi programı ve içeriği konusunda da açıklamalarda bulunarak bilgi verdi ve kendilerini bu geceye davet etti.

Yunus ENSARİ, AKEV Yönetim Kurulunun ziyaretinden ve önemli olarak nitelendirdiği Kurucusu olduğu Vakfın etkinliklerine davet edilmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yapılan ziyaret esnasında Vakıf Yönetim Kurulu adına Vakıf Genel Başkanı Şerefoğlu, Vakıf Onursal Üyemiz Yunus Ensari’ye 13.Yüzyılda inşa edilen, Çifte Kümbetler tablosunu o günkü ziyaretin anısına hediye etti.