AKEV (Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri  T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı  Sayın Mücahit DEMİRTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete AKEV Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU ve beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

AKEV Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU, T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mücahit DEMİRTAŞ’a Vakfın faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi vererek projelerini anlattı.

Başkan ŞEREFOĞLU aynı zamanda 13 Mayıs 2017 yılında Ahlat’ta düzenlenen ve Başkanlığını Bak.Yrd. Mücahit DEMİRTAŞ’ın yaptığı Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği ile Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı tarafından, düzenlenen ‘21. Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Töreni ile Milli Mimari ve Ahlat’ta Türk Damgaları Sempozyumu’ programını Ahlat’ta yapmış olmalarından dolayı teşekkür etti.

T.C Çevre ve Şehircilik Bakanı Bakan Yardımcısı Mücahit DEMİRTAŞ’da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) Genel Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU’na ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletmiştir.

Yapılan ziyaret sonrasında ŞEREFOĞLU, Sayın DEMİRTAŞ’a M.Ö. 900’e uzanan, Selçuklu Mezar Taşlı tabloyu ziyaretin anısına hediye etti.