MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Dairesi Başkanı Mehmet Yasin ERİŞ’i makamında ziyaret etti.

Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) Genel Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Politikaları Dairesi Başkanı Mehmet Yasin ERİŞ’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Genel Başkanımız, Sadık ŞEREFOĞLU 25 Şubat 2017 Tarihinde Ankara Hilton Garden INN Otelde düzenlenen ‘’Geleneksel Ahlat Gecesi’’ne katılmalarından dolayı Başkanımız Mehmet Yasin ERİŞ’i teşekkür etti.

Eğitim Politikaları Dairesi Başkanı Mehmet Yasin ERİŞ yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) Genel Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU’na ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletmiştir.

Ayrıca; AKEV Genel Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU, Başkanımız Mehmet Yasin ERİŞ’e Gecede bulunmalarından ve vermiş oldukları destekten dolayı şükranlarını sunarak, Vakfımız adına bundan sonra da birlikte yapacağımız memleketimiz ile ilgili çalışmalarda katkılar sağlayacağına olan inancını dile getirmiştir.

Yapılan ziyaret sonrasında Vakıf Başkanı ŞEREFOĞLU, Başkanımız Mehmet Yasin ERİŞ’e Ulu Kümbet olarak adlandırılan, Adı Şadi Aka’ya ait olduğu ve 1273 tarihini taşıdığı tespit edilmiş XIII. Y.Y. ait tabloyu ziyaretin anısına hediye etti.

 

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir