T.C. UDHB. Müsteşarlığına atanan Suat Hayri AKA’yı  makamında ziyaret etti.

Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) Genel Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz,  T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Suat Hayri AKA’yı  makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Genel Başkanımız, T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarlığına atanan aynı zamanda Kurucu Üyemiz olan Suat Hayri AKA’ya  yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Müsteşarımız Suat Hayri AKA, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) Genel Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU’na ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletmiştir.

Ayrıca; AKEV Genel Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU,  Müsteşarımız  Suat Hayri AKA’ya vermiş olduğu katkı ve destekten dolayı şükranlarını sunarak, Vakfımız adına bundan sonra da birlikte yapacağımız Ahlatımız ile ilgili çalışmalarda katkılar sağlayacağına olan inancını dile getirmiştir.