AKEV ve Ahlat Dernekleri olarak 19.08.2017 tarihinde gerçekleştirilen Ahlatlı üniversite okuyan ve bu yıl üniversite kazanan öğrencilerimizle kahvaltıda bir araya gelindi. Bugün aramızda olan Ahlat Kaymakamımız Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu ,Ahlat Belediye Başkanı Sayın A.Mümtaz Çoban, AKEV Onursal Başkanı Sayın Ahmet Köksal,Eğitim gönüllüsü iş adamı Sayın Yunus Ensari, Ahlat dışında yaşayan iş adamlarımız, siyasi parti ilçe başkanları ve birçok Ahlatlı misafirimiz ile bir araya gelindi.Kahvaltıya yaklaşık 300 kişi katılmıştır. Katılan misafirlerimize teşekkür ederiz.