AKEV Geleneksel Birlik ve Dayanışma Piknik Şöleni düzenlendi

AKEV Geleneksel Birlik ve Dayanışma Piknik Şöleni düzenlendi

Açılış konuşmasını yapan AKEV Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Değerli misafirlerimiz açılışımıza hoş geldiniz. Sivil toplumlar, katılımcılığın, çoğulculuğun, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın vazgeçilmez unsuru, dinamik, çalışkan, demokratik toplumların duyarlıklarını dile getiren kuruluşlardır.

Vakfımız; İnsanların demokratik sesi olacak, çokluğun sesi doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde iyi güzel başarılı çalışmalar yapacak, bölge insanlarımızın huzuru, mutluluğu, çalışma arzuları maddi, manevi, sorunlarına en pratik, en uyumlu, en haklı, en demokratik şekilde çözüm arayacak yaşlıların, yalnızların, mazlumların, masumların, haklıların yanında olacak tüm insanlarımızı eşit görecek çalışmalarında, doğruluğun, haklılığın, dışına asla çıkmayacak, güzel olan her şeyin yanında olacaktır.

HER ŞEYİN İLACI BİRLİK VE BERABERLİK

ŞEREFOĞLU, ‘’Sivil toplum kuruluşlarının tek amacı birlik ve beraberlik çatısı altında dayanışmadır. Birlik ve beraberlikle çözülemeyecek hiçbir konu ve aşılamayacak hiçbir engel yoktur.” Diyerek bu tür dayanışmaların gelecek nesillere örnek olacağını dile getirerek Programa ayrı bir coşku ve renk katan ses sanatçısı hemşerimiz Ömer NERGİZ ve ekibine Değerli üyelerimiz, değerli dostlarımız önümüzdeki yıllar düzenleyeceğimiz geleneksel Vakıf Pikniğimizde de eksilmeden bir araya gelmek dileğiyle herkese tekrar teşekkür eder saygı ve sevgilerimizi sunarız.

Piknik Şölenine, Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV) Başkanı Sayın Rıza ALAGEYİK ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adilcevaz bağlı Aydınlar Beldesinin eski Belediye Başkanı Bahattin ALAGEYİK katılmıştır.