AKEV ANITKABİRDE

AKEV ANITKABİRDE

Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) Genel Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU ve Gençlik Kolları Anıtkabir’de resmi törenlerde bir araya geldiler.

Kısa bir konuşma yapan vakıf başkanımız; Bu güzel devleti bizlere armağan eden atalarımızın bizlerden tek isteği Cumhuriyetimizi her zaman koruyup, diri tutup geliştirmemizdir. Bunu yapabilmek için de çok çalışıp Türkiye Cumhuriyeti’nin adını başarılarla andırmakla olacaktır. Bu önemli görev de gelecekte bu ülkenin yönetiminin farklı dallarında söz sahibi olacak olan bizler ve bizden sonraki nesillere düşmektedir.

Atatürk’ün Gençliğe hitabesinde; ‘’Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti’ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.’’ Cümleleri ile gençlerimize çok iş düştüğünü ve bizler bu bilinç ile Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı Gençlik Kolları ile atamızın huzuruna gelmiş bulunmaktayız.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve Cumhuriyetimizi korumak için canlarını feda eden şehitlerimizi saygıyla anıyor, Allahtan rahmet diliyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 94.yaşı kutlu olsun.

Sadık ŞEREFOĞLU

AKEV Genel Başkanı