AHLAT KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI YÖNETİM KURULU ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR…

AKEV (Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Ahlat Eski Kaymakamı, T.C. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü olan Sayın Bilal ŞENTÜRK makamında kabul etti.

AKEV Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU, T.C. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü olan Sayın Bilal ŞENTÜRK’ e yeni görevinde başarılar diledi. ŞENTÜRK’de Ahlat’ta Kaymakamlık yaptığı dönemde Ahlatlıların sıcak yaklaşımlı, güler yüzlü, misafirperver ve her şeyden önemlisi yardımsever olduklarından övgüyle söz ederek Ahlat’ı ve Ahlat halkını özlemlerle andığını açıkladı. Kendilerinde var olan Ahlat sevgisinin aynı sıcaklıkta devam ettiğini vurgulayarak STK’ları yakın takip ettiğini ve tam destek verdiğini belirtmiştir.

Yapılan ziyaret sonrasında Vakıf Başkanı ŞEREFOĞLU, Sayın Bilal ŞENTÜRK’e Ahşap El Yapımı Emir Bayındır Kümbetini ziyaretin anısına hediye etti.