MEB Personel Genel Müdürü Hamza AYDOĞDU’ya Ziyaret

MEB Personel Genel Müdürü Hamza AYDOĞDU’ya Ziyaret

AKEV (Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri T.C. Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Dr. Hamza AYDOĞDU’yu makamında ziyaret etti.

Söz konusu ziyarete T.C. Milli Eğitim Bakan Danışmanı İsmail GÜLER’de eşlik etti.

Ziyaret esnasında, AKEV Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU; T.C. Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Dr. Hamza AYDOĞDU’ya Vakfın eğitime verdiği önemden söz etti. Vakıftan burs alan öğrencilerle bir araya gelindiğini ve çeşitli faaliyetlerde bulunulduğunu bu öğrencilerimizin daha aktif ve sosyal olabilmeleri için her şeyi yapmaya hazır olduklarını açıkladı.

Başkan ŞEREFOĞLU; Sayın AYDOĞDU’ya 2017 Şubat ayı içerisinde Ankara’da gerçekleştirilmesi planlanan Ahlat Gecesi programı ve içeriği konusunda da açıklamalarda bulunarak bilgi vererek kendilerini bu geceye davet etti. Dr.Hamza AYDOĞDU, AKEV Yönetim Kurulunun ziyaretinden ve önemli olarak nitelendirdiği Vakfın etkinliklerine davet edilmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yapılan ziyaret esnasında Vakıf Yönetim Kurulu adına Vakıf Genel Başkanı ŞEREFOĞLU, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Dr. Hamza AYDOĞDU’ya  Tarihi M.Ö. 900’e uzanan, Selçuklu Mezar Taşlı tabloyu ziyaretin anısına hediye etti.