Ahlatlı Yöneticiler ile Toplantı

Ahlatlı Yöneticiler ile Toplantı

AKEV (Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Ahlatlı Kamu Yöneticileri ile bir araya geldi.

Toplantıya, T.C Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Alpaslan AZAPAĞASI, T.C Başbakanlık Yurt Dışı Türkleri ve Akraba Topluluğu Kültür ve Sosyal İlişkiler Daire Başkanı Murat GÜRBÜZ, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç. Dr. Semih AKTEKİN, Kocaeli Ahlat Derneği Başkanı Nahit KOCASLAN, Sincan Devlet Hastanesi Doktoru Opr. Dr. Hasan OBUT’da  katıldı.

Söz konusu Toplantıya KANIK Şirketler gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şefik KANIK’ta eşlik etti.

Toplantıda konuşma yapan AKEV Başkanı Sadık ŞEREFOĞLU; Kamu Yöneticilerine Vakfın eğitime verdiği önemden söz etti. Vakıftan burs alan öğrencilerle bir araya gelindiğini ve çeşitli faaliyetlerde bulunulduğunu bu öğrencilerimizin daha aktif ve sosyal olabilmeleri için her şeyi yapmaya hazır olduklarını açıkladı.

Başkan ŞEREFOĞLU; katılımcılara 2017 Şubat ayı içerisinde Ankara’da gerçekleştirilmesi planlanan “Ahlat Gecesi” programı ve içeriği konusunda bilgi vererek kendilerini bu gecede görmeyi arzu ettiklerini açıkladı.

Katılımcılar, AKEV Yönetim Kurulunun önemli olarak nitelendirdiği Vakfın etkinliklerine davet edilmekten duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

Ayrıca; Toplantıda yer alan katılımcılar,  Vakfın misyonu ve vizyonu çerçevesinde daha etkili bir rol model olacak çalışmaların yapılmasında da kendilerinin Vakıf yönetiminin yanında olacağını ve önerilerini paylaşacaklarının altını çizdiler.

Toplantıda söz alan Vakıf Yöneticileri, illerde faaliyet gösteren Ahlat Derneklerinin, Vakfın çatısı altında birleşip ortak ekip çalışmaları oluşturulması ile STK’larımızın daha da güçlenerek, Ahlatın kültürel anlamda tanıtımında da bunun etkili olacağını vurguladılar.